Cererea de servicii ale caselor de pariuri și cazinouri online crește în permanență. Astfel, este atât în interesul operatorilor, cât și în interesul pariorilor să existe modalități simple de utilizare a platformelor de jocuri de noroc. Să aruncăm o privire asupra facilităților pe care le oferă 22Bet România.

Aplicație Mobilă Pentru iOS

Fiind ușor de utilizat pe telefon, aplicația 22Bet pentru iOS este, de multe ori, preferată în defavoarea accesării site-ului din browser. Aceasta a fost lansată în 2019 și este disponibilă pe App Store, însă există câțiva pași pe care trebuie să îi urmezi pentru a o putea instala pe smartphone.

Descărcare și Instalare

Aplicație Mobilă Pentru Android

La fel ca aplicația pentru iOS, cea de pe Android a fost lansată tot în 2019. Ambele oferă o casă de pariuri mobilă și un cazinou optimizat pentru telefon. Din păcate, aplicația Android nu poate fi instalată de pe Google Store, însă jucătorii o pot descărca de pe site-ul oficial 22Bet.

Descărcare și Instalare

Versiunea Site-Ului pe Mobil

Luând în considerare jucătorii care nu doresc să își instaleze aplicația prin intermediul acestor pași, 22Bet a creat o aplicație web pe care o poți utiliza doar accesând site-ul de pe telefon. Aceasta oferă o înregistrare fără dificultăți a jucătorilor noi care doresc să beneficieze de serviciile 22Bet și poate fi accesată, în principiu, și de pe tabletă. Dacă nu este suficient de la îndemână pentru tine, o poți adăuga pe ecranul Acasă pentru o accesare mai rapidă.

Pariere Sportivă pe Telefon

Interfața este simplu de utilizat pe telefon, așa că vei putea să plasezi pariuri doar cu câteva apăsări de ecran. Tot ce trebuie să faci este să intri în secțiunea de Casă de pariuri. Pentru că formatul este foarte asemănător celui din browser, este suficient să fii familiarizat cu unul dintre ele ca să îl poți folosi pe celălalt.

Jocuri de Cazinou pe Telefon

Varietatea de jocuri disponibile în versiunea mobilă este aceeași de care dispui în browser. De la video poker la sloturi, ai o gamă largă de alegeri între care poți opta. Dacă ai un dezvoltator preferat, precum NetEnt sau PG Soft, ai posibilitatea de a filtra căutările în funcție de acesta direct din aplicație, fără să fie nevoie să dai scroll prin colecțiile de jocuri.

Și secțiunea de jocuri live este disponibilă pe telefon, și poți paria bani reali la fel ca pe site.

Cerințe 22Bet Pentru Sistemul Mobil

Cerințele aplicației 22Bet variază de la un sistem la celălalt:

Android

 1. Este necesar un spațiu liber de minimum 1 GB
 2. Sistemul trebuie să fie de cel puțin 4.2
 3. Aplicația este compatibilă cu tablete

iOS

 1. Minimum iOS 12
 2. Minimum iPadOS 12
 3. Aplicația este compatibilă cu tablete

Metode Mobile de Depunere și Retragere

Depunere

Retragere

Alătură-te Acum

Întrebări Frecvente

 • Întrebări Frecvente

  Desigur. Aceleași condiții de pariere se aplică atât jucătorilor care utilizează serviciile 22Bet din browser, cât și celor care folosesc aplicația.

 • Întrebări Frecvente

  Da, poți primi un bonus de bun venit de 100% pentru aplicația cazinoului 22Bet, iar acesta poate ajunge la €300. Pentru casa de pariuri 22Bet, bonusul de 100% poate fi de cel mult €122.

 • Întrebări Frecvente

  Da, trebuie doar să respecți pașii menționați în această recenzie. Cu toate acestea, ONJN nu a acordat încă o licență oficială operatorului 22Bet, așa că nu ți se va permite descărcarea pe iOS dacă selectezi România ca țară. Dacă selectezi Cipru, aplicația va putea fi instalată.